Planschade    

HOOGSPANNINGSMASTEN

Hoogspanningsmasten

 

Plaatsing van hoogspanningsmasten in uw buurt leidt vaak tot planschade. Ook vervanging van oude hoogspanningsmasten voor grotere hoogspanningsmasten of zwaardere hoogspanningsmasten kan planschade opleveren.

 

Planschade claimen doen wij namens u. Ook inzake hoogspanningsmasten kosteloos en risicovrij. Onze advocaten, taxateurs en specialisten stappen desnoods naar de rechter om uw gelijk te halen. U heeft te allen tijde inzage in het proces. 

Wij vragen bij een succesvolle zaak 25% van de claim als vergoeding en als wij uw zaak verliezen, dan hoeft u helemaal niets te betalen. Onze 25% is all-in, dus geen verborgen kosten, geen BTW achteraf, geen taxatiekosten.

Wij zijn niet de goedkoopste, maar wel de beste. Wij hebben een succesratio van bijna 100%. Wij zetten gespecialiseerde advocaten in, taxateurs met decennia ervaring en wij hebben daarnaast zelf vastgoedeconomen en juristen in dienst. 

Wij doen niets anders dan planschadeprocedures en dus moeten wij het goed doen. De beste zijn is minder moeilijk dan de beste blijven.

Uw Gegevens:

Aanhef *
Voornaam *
Achternaam *
Telefoon *
Email *

Objectgegevens:

Type *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Gemeente *
Aankoopjaar *

Planschadegegevens:

Oorzaak *
Afstand tot schadeveroorzaker *
Motivatie